Energiezuinige veldverlichting

Veldverlichting is voor de meeste sportverenigingen veruit de grootste energieverbruiker. De traditionele veldverlichting bestaat veelal uit lampen van 2000 Watt per stuk. 

Clubvoordeel krijgt veel vragen over veldverlichting. Dus zijn we voor onze deelnemers op zoek gegaan naar een professionele partner op dit gebied. 

Samenwerking tussen Heijmans Techniek & Mobiliteit en Clubvoordeel

De keuze voor Heijmans Techniek & Mobiliteit was snel gemaakt: Heijmans staat al jarenlang bekend als dé specialist in ontwerp, aanleg, beheer en onderhoud van moderne veldverlichting. 

Deze jarenlange ervaring stelt Heijmans graag beschikbaar om ook op uw velden energiezuinige sportverlichting te realiseren.

Veldverlichting op basis van LED – verlichting van nu voor de toekomst

Heijmans is gespecialiseerd in energiezuinige veldverlichting op basis van de LED-technologie.

LED-verlichting is de meest moderne en energiezuinige verlichting van dit moment. LED-verlichting biedt de volgende voordelen:

  1. energiezuinig
  2. dynamisch te schakelen: volledig verlicht veld, of alleen het doelgebied of de randen van het veld t.b.v. looptraining etcetera.
  3. direct op volle lichtsterkte
  4. Duurzaam: onderhoudsarm en lange levensduur van de lichtbronnen
  5. Minder lichtverlies door de jaren heen, blijvend voldoen aan de lichtnormen van de sportbonden
  6. Direct toepasbaar op de aanwezige infrastructuur

LED-sportverlichting voor uw bestaande accommodatie?

Uiteraard is de juiste veldverlichting altijd maatwerk. Via Clubvoordeel kunt u op korte termijn en vrijblijvend een specialist van Heijmans uitnodigen die ter plekke beoordeelt of het mogelijk is uw conventionele verlichting te vervangen door LED-verlichting. Uiteraard worden dan ook de investeringskosten en de terugverdientijd voor u uitgereikt. Als u hiervoor belangstelling hebt, vult u dan het contactformulier in en u wordt binnen 2 werkdagen benaderd.

LED-sportverlichting voor uw bestaande accommodatie?

Gaat uw vereniging over tot de aanschaf van een nieuw veld en/of nieuwe veldverlichting? Neemt u dan zeker contact met ons op om te inventariseren of LED-sportverlichting tot de mogelijkheden behoort.