Sportclubs financieel in het nauw

Steeds meer sportclubs hebben last van geldzorgen blijkt uit onderzoek van een incassobureau (De Telegraaf, 7/10/2011). Maar liefst drie op de vier hebben te maken met problemen. Dit komt mede doordat zowel sponsoren als leden grote betalingsachterstanden hebben. 

De verenigingen lopen hierdoor aan het einde van het jaar tegen tekorten aan. Bovendien wordt de subsidiekraan door gemeenten dichtgedraaid. Volgens het onderzoek hebben de sportclubs gemiddeld €2.000 aan contributie openstaan en €6.000 aan sponsorgelden. 

Clubvoordeel constateert al langer dat sportclubs het financieel moeilijker krijgen. Ons doel is daarom om door gezamenlijke inkoop besparingen voor onze deelnemers te realiseren. Tevens kunnen sportclubs door het sponsorplan van SportStroom extra inkomsten genereren. 

Bent u ook benieuwd naar de mogelijke besparing voor uw club? Kijk op de pagina's van de verschillende producten en diensten wat de mogelijkheden zijn. Of neem contact met ons op zodat wij u de mogelijkheden kunnen toelichten.

Het volledige artikel uit de telegraaf leest u hier.